Eenvoudig starten met Google AdWords

Google AdWords logoGoogle maakt het erg gemakkelijk om te starten met adverteren via hun zoekmachine en overige sites met daarop Google advertenties. Via Google AdWords kun je gemakkelijk een account aanmaken en starten met adverteren. Inmiddels heb ik al diverse Google AdWords account aangemaakt, zo ook voor mijn eigen webshop Fashion Basement. Bij het inrichten van deze account kreeg ik van Google een ‘welkomstpakket’ met diverse tips voor een goede basis van een succesvolle online campagne. Voor mij weinig nieuws, maar de video’s leggen het geheel wel erg leuk en helder uit, deze video’s wil ik dan ook met jullie delen.

Hieronder vind je de serie Google AdWords video’s van Google uit het welkomstpakket.

Organiseer je account voor betere resultaten

3 stappen voor succesvolle zoekwoorden / zoekwoordonderzoek

Tips voor optimalisatie van advertentieteksten

Meet je succces!

Heb je nog vragen over Google AdWords? Dan is er uiteraard nog zeer veel informatie te vinden op internet. Of vraag advies aan bij een reclamebureau, die kan je meteen ook over andere mogelijkheden adviseren.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Google Adwords is inderdaad de manier om een verstandige manier je website onder de betreffende doelgroepen kenbaar te maken. Ik moet zeggen dat ik sinds ik Google Adwords campagnes heb geïmplementeerd op mijn websites mijn omzet ook met 11 % omhoog is geschoten. Bovendien heb je zelf invloed op de maximale kosten. Kortom altijd proberen is mijn advies.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.