Weeksamenvatting 1

De berichten die geplaatst worden zijn van zeer diverse aard. Meestal gaat het hierbij om productgerelateerde posts die zich niet zozeer met het proces van afstuderen bezig houden.

Met de weeksamenvattingen wil ik inzicht geven hoe het proces verloopt: wat gaat goed, waar zitten knelpunten en hoe verloopt de planning. Door rechts bij de categoriën op weeksamenvattingen te klikken krijg je een compleet overzicht.

De eerste week is wat mij betreft succesvol verlopen. Zoals ik al wel verwacht had is het wel moeilijk om voldoende tijd aan afstuderen te besteden. Aangezien ik in de eerste week van januari reeds tijd gespendeerd had aan afstuderen was dit nog geen probleem, maar wel een punt om komende week op te letten. Deze week heb ik reeds zeer veel informatie verzameld, wat wel heel vermoeiend was. Aan het einde van de dag zijn de hersenen zwaar verzadigd en nodig toe aan iets anders. Voldoende afwisseling is hier dus noodzakelijk.

Aangezien in de planning de eerste weken onderzoek was loop ik nog goed op schema.

Geef een reactie