Trainen bij Kensa nr 2

Vandaag was ik weer aanwezig bij een leuke training voor Fenna in behendigheid bij Kensa. Eerder deze week heb ik bij KC Zeeland geëxperimenteerd met de GoPro op een knijper in de filmmodus, die moet ik nog wat verder uitzoeken… Vandaag heb ik de GoPro (ook op de knijper) met name op de fotostand gehad om wat actieshots te maken. Helaas heeft de trigger (via de iPhone) wat vertraging, waardoor ik nogal eens achter het net viste en net niet de sequence kon schieten die ik graag zou hebben. Hiervoor zal ik nog wel een tijdje voor blijven oefenen 🙂

Ondanks dat de complete sequences niet helemaal gelukt zijn, zaten er wel een aantal zeer kicke actiefoto’s tussen (de sequences zijn 30 foto’s in één of twee seconde, dus er moest toch wel een foto bij zitten…). Hieronder een aantal van die foto’s en tenslotte een Cinegram van een vermoeide Fenna.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.