SEO testje

Heeft de manier van schrijven van de broncode effect op de hoogte in Google? Een simpele test, zonder een simpel antwoord. Ik wilde hiernaar kijken door een aantal pagina’s op te stellen en deze aan te melden bij Google. Om andere aspecten uit te sluiten heb ik geen enkele link opgenomen waar dan ook om te voorkomen dat dit invloed zou hebben. Google vind hierdoor echter dat er geen enkele relevatie is en heeft de pagina’s dan ook nog niet opgenomen, terwijl de laatste artikelen op dit blog, die later geschreven zijn wel opgenomen zijn.

De pagina’s zijn als volgt opgemaakt (met direct een link naar de pagina):

[edit: pagina’s zijn niet meer beschikbaar]

  • Tabellen met inline css
  • Tabellen met extern css
  • Div’s met inline css
  • Div’s met extern css
  • Beschrijvende markup
  • Structureren broncode

Op elke pagina staat vergelijkbare tekst, lorum ipsum, waarbij steeds andere paragrafen zijn opgenomen. Het keyword ‘googleontwikkeltest‘ is op diverse plaatsen in de pagina opgenomen, en steeds ook op dezelfde positie in de hoofdtekst, om dezelfde reden als dat ik geen links had gemaakt naar de pagina’s.

Ik ben nu benieuwd of de pagina’s wel opgenomen worden in de Google index, en welke volgorde de pagina’s hebben. Ik zal daarbij deze pagina buiten beschouwing laten, aangezien hier nu ook het keywoord op vermeld is. Wordt vervolgt…

Categorie├źnSEO

Geef een reactie