Het nut van spellingscontrole

Morgen gaat mijn verslag naar de drukker en vandaag dus nog hard aan het werk om alle laatste dingen in orde te krijgen.

Onderdeel van het controleproces is de spellingscontrole. En dat was maar goed ook! Nu bleek namelijk dat ik in mijn hoofdstramienpagina ‘afstuderscriptie’ had staan in plaats van ‘afstudeerscriptie’. Wat ten minste 15 mensen over het hoofd zagen, haalde de spellingscontrole er keihard uit.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Lang leve de spellingscontrole! En gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal. Is het project nu volledig afgerond, of moeten er nog meer dingen gebeuren?

  2. Veel succes dan de komende twee weken. Ik zal over een weekje nog eens webbl.nl (webbel? of hoe moet je dat uitspreken) bekijken.
    PS: hou je nou een verhaal over een asfaltweg in plaats van een snelweg en ga je dan zelf Drupal gebruiken? 😉

  3. Inderdaad webbel als uitspraak. Gebruik maken van de snelweg zou ik doen als ik Joomla pak 😉 Op het moment ben ik met de ontwikkeling ook het bospaadje aan het bewandelen, ook om Drupal iets beter onder de knie te krijgen.

    Met het verhaal over bospaadje, asfaltweg en snelweg doel ik niet specifiek op de gebruikte tools, maar meer het algehele traject. Nu wordt er vaak al begonnen met het grafisch ontwerp al er eigenlijk nog niet eens bekend is wat voor content er precies op moet komen: dat is niet de bedoeling.

    Ik ben trouwens met het aanmaken van mijn blog wel lui geweest: gewoon WordPress installeren en wat plugins en klaar is Pieter. De vormgeving wil ik ook nog wel aan gaan passen, maar zal ik na mijn afstuderen doen.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.