Domeinnamen campagne ‘word geen slaaprijder’

Een tijdje geleden is de overheid met de campagne ‘Word geen slaaprijder’ gestart. Toen ik voor het eerst langs zo’n bord reed, dacht ik dat de bijbehorende website geenslaaprijder.nl zou zijn vanwege de (geringe) extra ruimte tussen ‘word’ en ‘geen’ op het bord. Dit is niet zo, wat bleek toen ik het domein intikte. De domeinnaam bleek niet geregistreerd (inmiddels wel, door mij) en liet gebruikers in het ongewisse. Inmiddels kunnen gebruikers op de pagina ‘geen slaaprijder‘ doorklikken naar de campagne, maar ook naar de website slaaprijder.nl waar ze een andere vorm van slaaprijden laten zien.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Je bent dus een nieuwe carrière als domeinnaamkaper begonnen? 😀
    Ik ben trouwens wel benieuwd naar de bezoekersaantallen op dat adres.

  2. Wil er geen carrière van maken, maar dit lag wel heel erg voor de hand… Ben ook erg benieuwd, maar aangezien de campagne twee weken geleden al begonnen was zal het waarschijnlijk meevallen. Als het noemenswaardige bezoekersaantallen zijn zal ik er hier weer over schrijven.

  3. Ik hoop dat de bezoekersaantallen meevallen en dat je geenslaaprijder.nl ook niet kan verkopen. Beetje gaan lopen vastleggen, wat niet eens is verzonnen door jezelf. Het zal je wel aan fantasie ontbreken denk ik, pieter?
    Ik ga eens kijken of ik iets van jou iets kan vastleggen, iets wat jij verzonnen hebt.

    Hoewel thanq eu blog? Je bedoeld toch thank you o.i.d? is niet echt de moeite waard.

  4. De bezoekersaantallen vallen inderdaad mee Daniel, tot nu to zo’n 62. Ik hoop in geen verhouding tot de echte site van de campagne! De registratie is nooit bedoeld om de domeinnaam voor veel geld door te verkopen, welke zich ook bewijst in het feit dat ik er verder geen advertenties of banners op geplaatst heb (bijvoorbeeld met Google Adwords).

    Wat ik me afvraag Daniel, waarom je op je macje naar mijn blog doorklikt vanuit de 2e pagina in Google voor het zoekwoord ‘slaaprijder’?

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.